Головна » Відбувся 1 тур Міжнародного дистанційного фестивалю-конкурсу "HUNGARI FEST 2021"

Відбувся 1 тур Міжнародного дистанційного фестивалю-конкурсу "HUNGARI FEST 2021"

16 грудня 2021 в 14:13 Переглядів: 760

02.12. 2021р. відбувся 1 тур Міжнародного дистанційного фестивалю-конкурсу "HUNGARI FEST 2021" у якому диплом лауреата ІІІ ступеня у номінації "інструментальний жанр" - (дебют) у другій віковій категорії виборов інструментальний дует "Інтермеццо" струнно-фортепіанного відділу у складі учнів 3 класу К І Ц А Н У Тимофія (фортепіано) та Б А Л А Н Ю К А Олега (скрипка), клас викладача-методиста вищої категорії Димитрюк Людмили Костянтинівни.

Конкурс відбувся за підтримки Національної всеукраїнської музичної спілки, Європейської асоціації фольклорних фестивалів, Світової організації фольклорних асоціацій, Міжнародного фестивального руху "Stars Way". Інструментальний жанр оцінювало високопрофесійне журі в складі якого були Скорик Анна – лауреат міжнародних і Всеукраїнських музичних фестивалів і конкурсів, директор музичної школи, член журі творчих конкурсів і фестивалів та Братущик Інеса — співачка, Народна артистка України.

Ми щиро вітаємо талановитих учнів Баланюка Олега, Кіцану Тимофія та їх професійного керівника з яскравою перемогою у конкурсі і бажаємо творчого натхнення, міцного здоров’я для подальшого зростання дуету "Інтермеццо"!